bloggen.skanesfarintressenternv.se

bloggen.skanesfarintressenternv.se

Om bloggen

Vi har en hemsida (www.skanesfarintressenternv.se) och vi har denna blogg (bloggen.skanesfarintressenternv.se). Med hemsidan vänder vi oss till alla. Bloggen däremot är först och främst tänkt för våra medlemmar.

Kolla in SENASTE NYTT genom att trycka på SENASTE NYTT under "Kategorier" i marginalen längst ute till höger.

ÅRETS STUDIERESA

KalenderPosted by Clas Runnberg Sat, February 11, 2017 09:45:41
I bifogad fil hittar du programmet för vår studieresa till Öland i samband med Skördefesten i månadsskiftet september-oktober. Vi har förbokat för 30 deltagare, men det finns möjlighet att justera nedåt, och kanske en aning uppåt.
Det är inte möjligt att ge bestämt besked om exakt hur mycket föreningen kommer till att kunna bidraga med. Det beror på utfallet av Fårets dag. Vad vi vet säkert är föreningen kommer att kunna stå för bussresan och att var och en får vara beredda att, hur bra det än går på Fårets dag, själv betala för logi på Allégården Kastlösa. 2 x 875 kronor för den som vill bo i enkelrum och 2 x 1 175 för de (två) som bor i dubbelrum.

En lunch, en middagsbuffé och inträde på Fårets dag (50 kr) Bornholms slottsruin hoppas vi att föreningen kan bidra till del eller helt och hållet, men det kommer utfallet på vår egen Fårets dag att avgöra.

Tänk på att antalet deltagare är begränsat och att det är först-till-kvarn som gäller. Anmälan gör du till Clas Runnberg via mejl clas@westerlynga.se eller telefon 072-731 33 66.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.