bloggen.skanesfarintressenternv.se

bloggen.skanesfarintressenternv.se

Om bloggen

Vi har en hemsida (www.skanesfarintressenternv.se) och vi har denna blogg (bloggen.skanesfarintressenternv.se). Med hemsidan vänder vi oss till alla. Bloggen däremot är först och främst tänkt för våra medlemmar.

Kolla in SENASTE NYTT genom att trycka på SENASTE NYTT under "Kategorier" i marginalen längst ute till höger.

Dags för Årsmöte

SENASTE NYTTPosted by Clas Runnberg Wed, January 18, 2017 12:43:33
Årsmöte 2017 hålls, precis som de senaste åren, på Hasslövs Församlingshem, alltså alldeles invid Hasslövs kyrka, lördagen den 11 februari 2017.

Vi börjar kl 17.00 med årsmötesförhandlingar och lite allmän information. Föreningen bjuder i vanlig ordning på mat och måltidsdryck, samt kaffe och en liten kaka.

Kallelse till alla medlemmar med registrerad mejladress (alla utom en) kommer att gå ut via mejl. I år kommer vi att vilja be alla som tänker komma att anmäla det i förväg. Skulle någon glömma detta, är han eller hon givetvis välkommen ändå, men för att vi ska få mat och dryck att räcka till gäller det att så gott som alla anmäler sig, annars kommer den som anländer oanmäld att få finna sig att bli utan förplägnad.

Hjärtligt välkomna!
Styrelsen

P.S. Glöm inte att ta med er något fint, fult, kul eller användbart bidrag till vårt lotteri. Det brukar kunna bli en kul tillställning och erbjuda mycken munterhet, när någon eller några traskar iväg med famnen full av vinster och vi andra bara tittar på!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.