bloggen.skanesfarintressenternv.se

bloggen.skanesfarintressenternv.se

Om bloggen

Vi har en hemsida (www.skanesfarintressenternv.se) och vi har denna blogg (bloggen.skanesfarintressenternv.se). Med hemsidan vänder vi oss till alla. Bloggen däremot är först och främst tänkt för våra medlemmar.

Kolla in SENASTE NYTT genom att trycka på SENASTE NYTT under "Kategorier" i marginalen längst ute till höger.

Kort om senaste styrelsemötet

SENASTE NYTTPosted by Clas Runnberg Thu, April 14, 2016 18:28:41
Vid senaste styrelsemötet beslöts bl a att det blir Jylland och ett besök på en stor fårbesättning i Holstebro, nära Herning på Jylland, vi satsar på till hösten i år. Både Öland och Danmark var populära resmål i den enkätundersökning vi gjorde. Danmark fick de flesta rösterna och med tanke på att vi genom Pernilla redan har bra kontakter med en intressant fårbesättning där och tror att vi kan ordna till minst ett riktig intressant studiebesök till på resan, beslöt vi oss för det.

Vi planera för att ge oss iväg lördag förmiddag den 10 september, övernatta på ett trevligt ställe på Jylland, göra ytterligare ett eller två besök under söndagen på väg hem den 11 september. Vi får återkomma med mer detaljer senare, men räknar med att föreningen kommer till att kunna sponsra en del av resan, t ex kostnader för buss och färjeavgifter.

Grillkvällen i år blir den 27 augusti, kl 18.30 på samma ställe som i fjol.

Anders Torstensson gick igenom planeringen för årets Fårets dag 2016 (söndagen den 17 juli och förberedelsearbete på lördagen den 16 juli) som nu är i full gång. Flera förbättringar har identifierats, bl a ska vi försöka se till att hantera parkeringen av bilar på ett smartare sätt. Till detta behöver vi hjälp från frivilliga medlemmar.

Vi ska också försöka underlätta för det som sitter i kassorna och hoppas på att kunna erbjuda andra betalningsalternativ än bara kontanter.


  • Comments(0)//bloggen.skanesfarintressenternv.se/#post61