bloggen.skanesfarintressenternv.se

bloggen.skanesfarintressenternv.se

Om bloggen

Vi har en hemsida (www.skanesfarintressenternv.se) och vi har denna blogg (bloggen.skanesfarintressenternv.se). Med hemsidan vänder vi oss till alla. Bloggen däremot är först och främst tänkt för våra medlemmar.

Kolla in SENASTE NYTT genom att trycka på SENASTE NYTT under "Kategorier" i marginalen längst ute till höger.

EFTERLYSNING - FÅRETS DAG

KalenderPosted by Clas Runnberg Thu, March 03, 2016 17:40:27
Anders Torstensson blir även i år vår Fårets dag-general och har föresatt sig att vi 2016 ska ha ett Fårets dag.evenemang som i stort sett bygger på vårt väl inarbetade koncept, men med ännu större tillströmning av utställare, aktiviteter och besökare.

För att uppnå dessa mål uppmanar han samtliga medlemmar som har idéer eller uppslag till möjliga, nya utställare att höra av sig till honom. Det får gärna vara företag eller verksamheter med en nära anknytning till får, men behöver inte vara det. Att delta med en utställning på Fårets dag är oförskämt billigt. Avgiften varierar beroende på om man står inne i det stora tältet, hyr ett färdiguppsatt marknadsstånd eller om man hyr en plats och själv har tält eller marknadsstånd. I vilket fall rör det sig inte om många hundralappar. För chansan att träffa och göra affärer med, om solen skiner, upp till tusen glada besökare, är det jättebilligt.

En liten tanke, än så länge preliminär, är att ha något av ett mjölkbondeinslag och kunna ställa ut en mjölkko och kunna visa hur det går till när man mjölkar för hand. Visst hade det varit roligt om vi då också hade kunna visa upp ett par frisiska mjölkfår, som också kunde mjölkas. Känner du till någon i närheten som har just mjölkfår? I så fall, hör gärna av dig antingen direkt till Anders Torstensson eller Clas Runnberg.

  • Comments(0)//bloggen.skanesfarintressenternv.se/#post55