bloggen.skanesfarintressenternv.se

bloggen.skanesfarintressenternv.se

Om bloggen

Vi har en hemsida (www.skanesfarintressenternv.se) och vi har denna blogg (bloggen.skanesfarintressenternv.se). Med hemsidan vänder vi oss till alla. Bloggen däremot är först och främst tänkt för våra medlemmar.

Kolla in SENASTE NYTT genom att trycka på SENASTE NYTT under "Kategorier" i marginalen längst ute till höger.

FÅRETS DAG - JÄTTESUCCÉ

SENASTE NYTTPosted by Clas Runnberg Mon, July 20, 2015 17:38:04
För alla som hade möjlighet att närvara är det här inga nyheter, men för er som inte hade det, vill vi gärna berätta att årets upplaga av Fårets dag blev en stor succé. Alla verkade mycket nöjda - besökare, utställare, de som uppträdde och alla i föreningen, förstås. Vi hade rekordmånga besökare.

Med nästan åttahundra betalande betyder det att vi totalt hade över 1,000 besökare. Barn, funktionärer, utställare och de som kom sent, gick ju alla in gratis. Ett fantastiskt gott resultat.

Naturligtvis var det först och främst det fina vädret vi har att tacka för att det blev så bra, men inte långt efter kommer Fårets dag-generalen själv, Anders Torstensson. Det fanns ett flertal nya och betydelsefulla utställare. Det fanns fler traktorer och bilar att titta på än tidigare, och att hela arrangemanget kunde genomföras så galant som det gick, är Anders förtjänst. Stort tack för det!

Även alla duktiga funktionärer som ställde upp, en del både under lördagens förberedelser och under hela söndagen, ska också ha ett mycket stort tack! Utan dessa frivilliga insatser hade vi aldrig orkat med ett arrangemang av den här storleksordningen.

Boarps hembygdsgård var förstås nöjda. Det blev rekordutdelning även för dem, både avseende inträdesintäkter och, gissar vi, intäkter från kafé och bageri.

Utställarna var också nöjda, men viktigast av allt - besökarna föreföll mycket nöjda. Det fanns till och med de som kom fram och tackade speciellt för ett väldigt trevligt arrangemang.  • Comments(2)//bloggen.skanesfarintressenternv.se/#post36