bloggen.skanesfarintressenternv.se

bloggen.skanesfarintressenternv.se

Om bloggen

Vi har en hemsida (www.skanesfarintressenternv.se) och vi har denna blogg (bloggen.skanesfarintressenternv.se). Med hemsidan vänder vi oss till alla. Bloggen däremot är först och främst tänkt för våra medlemmar.

Kolla in SENASTE NYTT genom att trycka på SENASTE NYTT under "Kategorier" i marginalen längst ute till höger.

Ändring i bloggen

SENASTE NYTTPosted by Clas Runnberg Sat, April 06, 2019 12:37:20
Hej,

Vi har nu lagt till en ny kategori "Arkiv" till vår blogg. Detta gör att det blir lite lättare att hitta bland de artiklar som är relativt nya. Samtidigt kan vi, genom att behålla sådant som en gång skrivits om sådant som har hänt, väcka lite minnen till liv och kanske inspireras igen av en del information.

Tänk på att alla är hjärtligt välkomna att göra inlägg på bloggen. Man kan sätta in egna annonser, fråga om hjälp och råd, uppmana folk att följa med på program eller evenemang som är fårrelaterade och mycket annat. Du behöver inte vara rädd för att "kludda till det" och eventuellt förstöra något. Det enda som krävs är att du loggar in. Då ser du de texter du måste klicka på ("Skapa ett nytt inlägg") för att lägga in ett nytt bidrag, skriva en ämnesrubrik och välja en kategori. I bloggrutan du skriver i kan du också lägga till bilder eller videoklipp, länkar och annat. En del är busenkelt annat kräver lite experimenterande, de är bara att försöka. Man kan inte klanta till det annat än i den egna artikeln. Man kan alltid radera och börja om.

Ett enda viktigt knep, eller trick, måste man emellertid tänka på. När man tycker sig vara färdig, kan man antingen välja att "Förhandsgranska" eller att publicera genom att trycka på "Skicka". Det går utmärkt att trycka på "Skicka" och sedan granska hur det blir. Är det något man vill bättra, är det bara att trycka på "Redigera". Men, det man MÅSTE komma ihåg är att ens inlägg BARA hamnar i bloggen om man har tryckt på "Skicka". Och - detta är viktigt - när man gör det händer först ingenting. Det är då lätt att tro att det inte gick, knapptryckningen tog inte. Men, trycker man då igen på "Skicka" publicerar man samma inlägg två gånger. Inte hela världen, men bra att veta.

Alltså, för att publicera tryck på "Skicka" och vänta sedan i lugn och ro en stund. Förr eller senare blir sidan helt grön och strax därefter ser du ditt publicerade inlägg snyggt och prydligt inlagd på bloggen.

Lycka till!
Clas

P.S. För att se alla dessa knappar, "Skapa ett nytt inlägg", "Skicka", "Redigera", "Förhandsgranska", "Skicka" måste du alltså logga in (görs lite längre ner i marginalen till höger). Skulle du ha glömt din logg in och/eller lösenord, är det bara att höra av sig till: clas@westerlynga.se  • Comments(0)//bloggen.skanesfarintressenternv.se/#post111